fbpx

Instrucțiuni de utilizare și întreținere pentru accesorii metale 128

Accesoriile 128 sunt realizate din metal ușor sau metal greu (și/sau aliaj metale).

Pentru a vă putea bucura de accesoriile dumneavoastră pentru o perioadă mai lungă de timp, este foarte important să urmaţi câteva reguli de bază şi foarte simple:

 • Păstraţi accesoriile în cutii pentru bijuterii sau în săculeţi de mătase sau catifea, realizaţi special pentru aşa ceva, preferabil ar fi să ţineţi fiecare piesă separat.
 • Se recomandă curățarea periodică a accesoriilor din lanț cu o cârpă umedă sau cu spirt.
 • În timpul purtării accesoriilor (mai ales lanțuri pantaloni, lanțuri de gât lungi și brățări subțiri) aveți grijă să nu le agățați în diferite obiecte sau suprafețe deoarece le puteți deteriora sau vă puteți răni.
 • Nu expuneţi accesoriile la substanţe chimice.
 • Parfumul poate să provoace pagube accesoriilor; nu ar trebui să fie aplicat direct pe accesorii sau bijuterii.
 • Majoritatea accesoriilor pot fi afectate de clor, de apa termală sau apa sărată, toate acestea pot afecta metalul în sine.
 • Nu aplicaţi niciodată forţa brută pe accesorii.
 • Nu faceți duș/baie purtând accesoriile.
 • Evitați lovirea accesoriilor.
 • Nu purtați accesoriile în timpul somnului.
 • Nu purtați accesoriile atunci când desfășurați activități sportive sau orice alte activități care produc transpirația corpului în exces pe perioadă îndelungată, dacă aceastea intră în contact direct cu ele.
 • Nu expuneți bijuteriile la soare pe o perioadă îndelungată.

128 lanțuri nu este producătorul direct al componentelor accesoriilor listate în magazinul online. Garanția acestora este oferită de producătorul original. Păstrate în condiții optime accesoriile 128, au o garanție de minim 6 luni de la data achiziției.

                Accesoriile, chiar dacă sunt realizate din metal rezistent, nu sunt 100% indestructibile şi invariabile şi nici o piesă de accesoriu nu îşi va păstra starea iniţială vreme de 50 de ani. Producătorii de materiale pentru accesorii încearcă să adauge diverşi aditivi în aliajul de metal sau încearcă să folosească diverse finisaje pentru suprafaţa produsului astfel încât acestea să reziste cât mai mult posibil. În majoritatea cazurilor, chiar şi cu toate aceste intervenţii, nu vor preveni zgârieturile sau schimbarea culorii.

Instrucțiuni de utilizare și întreținere pentru șepci și căciuli 128

Ori de câte ori se impune, se recomadă curățarea șepcii sau a căciulii. Nu este recomandat curățarea / spălarea produselor la mașina de spălat.

Recomandăm curățarea / spălarea manuală a produselor.

 

Instrucțiuni de utilizare și întreținere produse din piele 128

Produsele din piele comercializate sunt destinate exclusiv pentru accesorii de modă. Feriți produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice altă acțiune fizică care îl poate deteriora. Vă recomandăm să manevrați cu delicatețe produsele.

Se recomandă curățarea periodică a produselor din piele cu o cârpă umedă sau o loțiune de curățare specială uscându-le la temperatura camerei și se depozitează într-un loc ferit de umezeală, bine aerisit pentru a evita oxidarea componentelor metalice. Evitați depozitarea lângă surse de căldură, presiune sau expunere la razele soarelui. După contactul cu apa, produsul se șterge cu o cârpă uscată, moale, lăsându-l la uscat la temperatura camerei.

Produsele din material sintetic se pot decolora de la frecări repetate.

 

Instrucțiuni de utilizare și întreținere produse 128 din material textil

Ori de câte ori se impune, produsele textile se spală sau se curăță conform instrucțiunilor indicate pe eticheta atașată de produs. Se vor folosi doar detergenți care respectă normele de calitate impuse de EU privind siguranța utilizării acestor produse. Nu folosiți pentru spălarea / curățarea articolelor produse de curățat industriale (sodăsau alți derivați chimici). Acestea pot deteriora ireversibil produsul, fapt ce nu este acoperit de garanție. Se interzice spălarea articolelor textile la temperaturi mai mari decât cele speicificate pe eticheta atașată. Nu uscați produsul prin expunere la surse de căldură (radiatoare electrice, aragazuri etc).Uscarea se face întotdeauna la temperatura camerei. Feriți produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiune fizică de natură să îl deterioreze. În cazul în care apelați la servicii specializate de spălătorie pentru întreținerea produsului, societatea noastră nu poate fi făcută răspunzătoare de nici un fel de defect ce poate apărea datorită procesului de curățare/spălare.

Depozitați produsele din materiale textile în spații uscate, ferite de umezeală și evitați contactul acestora cu produse chimice (alcool, acetonă, benzină etc)